Untitled
05 dec 2013
week 25: 29 november t/m 5 december

Op 29 november zijn Fanny, Maud en Lars op bezoek geweest. Toen Laura in de box in slaap gevallen was, heb ik haar lekker in haar bedje gelegd.
Ik ben op 30 november met Laura boodschappen gaan doen en heb haar daarna naar opa en oma Van Aerle gebracht. Zij passen op Laura, omdat Mark, Bas en ik gaan eten met familie Van Mierlo. Laura is met oma boodschappen gaan doen. Na het eten ben ik Laura gaan halen en zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Sinterklaas was daar geweest. Laura is weer flink verwend.
Op 01 december werd grote broer Bas 2 jaar! Laura is een tijdje beneden geweest. Ze heeft een tijdje op schoot gezeten en fijn in de box gespeeld. Tante Willeke heeft Laura haar groentehap gegeven en daarna is ze weer naar bed gegaan. Toen het feest bijna was afgelopen, werd ze wakker en is ze nog even beneden geweest. Ze was ’s avonds erg onrustig, waardoor ik haar toch nog een 5e keer gevoed heb; toen is ze in slaap gevallen.
Laura was op 02 december al voor 06.00 uur wakker. Ze is erg verkouden. We zijn ’s morgens eerst een frisse neus (en veel zakdoekjes) gaan halen bij supermarkt. Ook vanavond was ze weer erg onrustig.
Op 03 december was Laura pas na 08.00 uur wakker. We hebben weer eerst een stukje gewandeld. Het was erg koud. Bas en Laura zijn allebei zó verkouden! Laura was onrustig. ’s Avonds is ze lekker in een eucalyptus-badje geweest en na haar voeding heeft ze prima geslapen.
We zijn op 04 december weer naar de winkel gewandeld. Laura is nog steeds erg verkouden en daardoor onrustig.
Op 05 december kwamen opa en oma Van Aerle ’s middags op bezoek. Laura lag in bed, maar toen ik ging kijken of ze nog sliep, lag ze – net zoals heel vaak – gewoon rustig rond te kijken totdat iemand haar kwam halen. Ze heeft nog even bij opa en oma gezeten








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative